Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron w połączeniu z takimi składnikami smakuje naprawdę dobrze. Polecam.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 90
Dziś do pracy.
Odsłon: 115
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 127
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15389
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 302
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 90
Dziś do pracy.
Odsłon: 115
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 127
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15389
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 302
Składniki
Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu ale nie przelewać zimną wodą . Boczek pokroić "zapałkę" i zrumienić na ostrym ogniu. Brokuł wrzucić na wrzącą , osoloną wodę i gotować 2-3 minuty. Przełożyć do miski z wodą i kostkami lodu . Połączyć z makaronem. Dodać pokrojone suszone pomidory, olej , przeciśnięty przez praskę czosnek i pestki dyni. Doprawić solą i pieprzem. Całość przełożyć do głębokiej patelni. Chwilę trzymać na ogniu, cały czas mieszając. Przełożyć na talerz, udekorowany listkami rukoli i zetrzeć w grube wiórki ser lub pokruszyć ser feta. Posypać zrumienionym boczkiem.