Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 166
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4368
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11865
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6766
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5582
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 166
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4368
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11865
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6766
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5582
Składniki
Pomidory, mozzarellę, czosnek, bazylię pokroić. Przyprawić solą, pieprzem i peperoncino. Dodać oliwy wymieszać, przykryć i odstawić do lodówki. W osolonej wodzie z odrobiną oleju ugotować makaron. Na opakowaniu sprawdź jak długo należy gotować makaron. Po ugotowaniu odlej wodę i ponownie wrzuć do garnka i dodaj wczesniej przygotowane pomidory z mozarellą.Wymieszaj dokladnie i podgrzej do czasu aż mozzarella zacznie się rozpuszczć. Natychmiast zdejmij z pieca. Nakladaj na talerze posyp odrobina startego sera, udekotuj kilkoma listkami bazyli. Smacznego :)