Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś przepis na aromatyczne danie dla wszystkich miłośników kalafiora i brokuła. Dodatek wędzonego twarogu sprawia że danie jest wyraziste, a śmietanka nadaje delikatny posmak. Więcej na blogu www.smacznebodomowe.pl
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2881
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1170
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13632
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2800
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2881
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1170
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13632
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2800
Składniki
• Cebule kroimy w drobna kostkę i podsmażamy na złoty kolor • Brokuł i kalafior gotujemy do miękkości, następnie odcedzamy z wody, dzielimy na mniejsze różyczki i przekładamy na patelnię z cebulką • W osobnej misie rozdrabiamy widelcem twaróg, który następnie dodajemy na patelnię • Całość zalewamy śmietanką, doprawiamy solą oraz pieprzem do smaku, mieszamy i delikatnie podsmażamy • Makaron gotujemy według zaleceń na opakowaniu i dodajemy do wcześniej przygotowanego sosu, całość mieszamy