Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obiad na szybko, z produktów które miałem w domu.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19181
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13007
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1636
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232059
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19181
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13007
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1636
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232059
Składniki
Cebulę posiekałem i podsmażyłem, następnie dorzuciłem pokrojone drobno pomidory i dusiłem razem aż do rozpadu pomidorów. Do powstałej masy dorzuciłem kukurydzę i tuńczyka, doprawiłem ziołami i pieprzem. Wrzuciłem makaron i gotowałem al dente. Następnie wyłączyłem ogień i zostawiłem aż makaron wchłonie powstały sos. Podawałem posypane obficie pietruszką. To co zostało zabrałem do pracy i zjadłem na zimno :D
W takich daniach łatwo przemycić trochę zdrowia. U mnie znalazła się kurkuma, ostropest i otręby. W małych ilościach, niezauważalne w smaku i konsystencji ale dodawane do wszystkich posiłków robią świetną robotę.