Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Makaron z twarożkiem i rodzynkami"
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1105
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1105
Składniki
Przepis przysłała Katarzyna Kosmala z Czarnolasu
Makaron ugotuj w osolonej wodzie według instrukcji na opakowaniu. Odcedź na sicie, przelej zimną wodą.
Twaróg rozkrusz widelcem, utrzyj ze śmietaną i cukrami. Jeszcze ciepły makaron wymieszaj z twarożkiem, posyp rodzynkami. Od razu podaj.
<strong>Czas przygotowania 15 min, ilość porcji 6, cena za porcję 1,60 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie