Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla zabieganych
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 235
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 105
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 31
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 31
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 235
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 105
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 31
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 31
Składniki
podsmażyć mrożone warzywa i pore pokrojoną w talarki na maśle ok 15 min, ugotowć makaron
rozrobić mąkę z wodą ( ok 3/4 szklanki)i dolać kremówkę i wymieszać.
do wrzyw dolać kremówke wymieszaną z mąką,doprawić i zagotować.
na ugotowany makaron polać otrzymany sos i gotowe.