Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Składniki woreczek kaszy pęczak,40 dag piersi z indyka,mała cebulka, 30 dag świeżych malin, 3 pieczarki śmietana, sól, cukier do smaku. Przygotowanie mięso kroimy w kostkę, cebulę i pieczarki obieramy i podsmażamy na oleju, dodajemy mięso przyprawiamy, dodajemy woreczek kaszy pęczak podlewamy wodą i gotujemy 10 min. Następnie oprószamy mąką i dodajemy maliny i odrobinkę śmietanki. Dusimy tak wszystko do miękkości. Tworzy się niebiańsko malinowy sos przełamujący smak ziół. Dekorujemy świeżymi malinami. Zdrowie z kaszą pęczak dla wszystkich
Gnocchi w sosie pomidorowym to obiadowa klasyka wprost ze słonecznej Italii....
Odsłon: 16917
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 510
Gnocchi w sosie pomidorowym to obiadowa klasyka wprost ze słonecznej Italii....
Odsłon: 16917
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 510
Składniki
Mięso kroimy w kostkę, cebulę i pieczarki obieramy i podsmażamy na oleju, dodajemy mięso przyprawiamy, dodajemy woreczek kaszy pęczak podlewamy wodą i gotujemy 10 min. Następnie oprószamy mąką i dodajemy maliny i odrobinkę śmietanki. Dusimy tak wszystko do miękkości.