Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Składniki woreczek kaszy pęczak,40 dag piersi z indyka,mała cebulka, 30 dag świeżych malin, 3 pieczarki śmietana, sól, cukier do smaku. Przygotowanie mięso kroimy w kostkę, cebulę i pieczarki obieramy i podsmażamy na oleju, dodajemy mięso przyprawiamy, dodajemy woreczek kaszy pęczak podlewamy wodą i gotujemy 10 min. Następnie oprószamy mąką i dodajemy maliny i odrobinkę śmietanki. Dusimy tak wszystko do miękkości. Tworzy się niebiańsko malinowy sos przełamujący smak ziół. Dekorujemy świeżymi malinami. Zdrowie z kaszą pęczak dla wszystkich
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 817
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 376
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3473
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 119
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 205
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 817
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 376
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3473
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 119
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 205
Składniki
Mięso kroimy w kostkę, cebulę i pieczarki obieramy i podsmażamy na oleju, dodajemy mięso przyprawiamy, dodajemy woreczek kaszy pęczak podlewamy wodą i gotujemy 10 min. Następnie oprószamy mąką i dodajemy maliny i odrobinkę śmietanki. Dusimy tak wszystko do miękkości.