Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Składniki woreczek kaszy pęczak,40 dag piersi z indyka,mała cebulka, 30 dag świeżych malin, 3 pieczarki śmietana, sól, cukier do smaku. Przygotowanie mięso kroimy w kostkę, cebulę i pieczarki obieramy i podsmażamy na oleju, dodajemy mięso przyprawiamy, dodajemy woreczek kaszy pęczak podlewamy wodą i gotujemy 10 min. Następnie oprószamy mąką i dodajemy maliny i odrobinkę śmietanki. Dusimy tak wszystko do miękkości. Tworzy się niebiańsko malinowy sos przełamujący smak ziół. Dekorujemy świeżymi malinami. Zdrowie z kaszą pęczak dla wszystkich
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 193
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 193
Składniki
Mięso kroimy w kostkę, cebulę i pieczarki obieramy i podsmażamy na oleju, dodajemy mięso przyprawiamy, dodajemy woreczek kaszy pęczak podlewamy wodą i gotujemy 10 min. Następnie oprószamy mąką i dodajemy maliny i odrobinkę śmietanki. Dusimy tak wszystko do miękkości.