Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Własnego pomysłu, smaczna i aromatyczna. Starcza na 6-8 porcji mięsa.
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19841
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 483
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 483
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6894
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242824
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19841
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 483
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 483
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6894
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242824
Składniki
1. Wszystkie składniki marynaty wymieszaj w misce za pomocą rózgi kuchennej. 2. W marynacie zanurz plastry karkówki (każdy kawałek mięsa dokładnie pokryj marynatą). 3. Przykryj folią spożywczą i odstaw do lodówki na co najmniej 1 godzinę. 4. Tak przygotowaną karkówkę upiecz na grillu lub na patelni grillowej, a następnie dopiecz w piekarniku. 5. Podawaj z domowymi frytkami oraz sałatą rzymską z dressingiem, który pojawił się we wcześniejszej publikacji. 6. Smacznego. * Osobiście ja i moi znajomi bardzo lubimy, kiedy karkówka będzie niemalże skarmelizowana.