Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karkówka z grilla to pyszne, kruche mięso , które zostało zamarynowane , a następnie ułożone i upieczone na grillu. Tak przygotowane mięsko szybko znika z talerza. Polecam
miska, nóż, tłuczek, grill,
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 16
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18509
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7070
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30649
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 16
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18509
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7070
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30649
Składniki
Składniki na marynatę wkładamy do miski , dodajemy oliwę i dokładnie mieszamy do połączenia. Karkówkę płuczemy, kroimy na plastry, lekko rozbijamy i wkładamy do marynaty na co najmniej 3 godziny , co jakiś czas przemieszać. Po tym czasie mięso wyjmujemy z marynaty układamy na rozpalonym grillu i grillujemy po 15 - 20 minut z każdej strony. ( w zależności jak miękkie lubimy mięso). Podajemy z surówką, do pieczywem. Ja podałam z surówką z buraczków i papryki czerwonej.
Karkówka podczas grillowania.
Karkówka gotowa do podania.