Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Meksykańskie guacamole"
Przepis dnia
Królowa grilla :)
Odsłon: 3004
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 231
Przepis dnia
Królowa grilla :)
Odsłon: 3004
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 231
Składniki
Miękkie awokado rozkrój, usuń pestkę. Łyżką wydrąż miąższ i rozgnieć widelcem. Całość przełóż do miski i wlej sok z limonki (dzięki niej dip nie ściemnieje).
Pozostałe pokrój w drobną kostkę, z chili usuń pestki, dodaj do awokado i dokładnie wymieszaj. Tak przygotowane guacamole podawaj z kukurydzianymi chipsami nachos.Źródło: Na żywo