Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mielone można robić na wiele sposobów, ja zrobiłam takie - spróbuj może też ci będą smakować..
Umyte pieczarki drobno kroimy. Na patelnię wlewamy olej i smażymy drobno pokrojoną cebulę, gdy cebula się zeszkli dodajemy pieczarki i smażymy do odparowania wody.
Do miski przekładamy mięso, dodajemy jajko, czosnek wyciśnięty przez praskę, majeranek, ser pokrojony w drobną kostkę, pieczarki, namoczaną bułkę. Doprawiamy solą i pieprzem, a następnie dokładnie wyrabiamy. Formujemy sznycle i panierujemy w bułce. Smażymy z obu stron na złoty kolor. Życzę smacznego !
Soczysta i po prostu przepyszna!
Odsłon: 32
Danie z kuchni węgierskiej. Ja miałem czerwone papryki, można użyć również i...
Odsłon: 1193
Soczysta i po prostu przepyszna!
Odsłon: 32
Danie z kuchni węgierskiej. Ja miałem czerwone papryki, można użyć również i...
Odsłon: 1193
Składniki
Umyte pieczarki drobno kroimy. Na patelnię wlewamy olej i smażymy drobno pokrojoną cebulę, gdy cebula się zeszkli dodajemy pieczarki i smażymy do odparowania wody.
Do miski przekładamy mięso, dodajemy jajko, czosnek wyciśnięty przez praskę, majeranek, ser pokrojony w drobną kostkę, pieczarki, namoczaną bułkę. Doprawiamy solą i pieprzem, a następnie dokładnie wyrabiamy. Formujemy sznycle i panierujemy w bułce. Smażymy z obu stron na złoty kolor. Życzę smacznego !
Przepisy Dania główne
Dania główne
Zapiekanka ziemniaczana z kurczakiem i warzywami
Dania główne
Marokański chleb, kotlet na grillu i sos miętowy
Dania główne
Maakouda
Dania główne
Roladki ze szparagami
Zapiekanka ziemniaczana z kurczakiem i warzywami
Zapiekanka ziemniaczana z kurczakiem i warzywami. To proste i sycące danie, z...
Odsłon: 328
Marokański chleb, kotlet na grillu i sos miętowy
Marokańskie smaki przeniesione do naszego ogrodu. Nieziemsko wyrazisty w smak...
Odsłon: 78