Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mielone można robić na wiele sposobów, ja zrobiłam takie - spróbuj może też ci będą smakować..
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 2540
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 3865
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 712
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8884
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 2540
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 3865
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 712
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8884
Składniki
Umyte pieczarki drobno kroimy. Na patelnię wlewamy olej i smażymy drobno pokrojoną cebulę, gdy cebula się zeszkli dodajemy pieczarki i smażymy do odparowania wody.
Do miski przekładamy mięso, dodajemy jajko, czosnek wyciśnięty przez praskę, majeranek, ser pokrojony w drobną kostkę, pieczarki, namoczaną bułkę. Doprawiamy solą i pieprzem, a następnie dokładnie wyrabiamy. Formujemy sznycle i panierujemy w bułce. Smażymy z obu stron na złoty kolor. Życzę smacznego !