Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mielone można robić na wiele sposobów, ja zrobiłam takie - spróbuj może też ci będą smakować..
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 39266
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 406
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 177
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 375
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9261
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 39266
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 406
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 177
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 375
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9261
Składniki
Umyte pieczarki drobno kroimy. Na patelnię wlewamy olej i smażymy drobno pokrojoną cebulę, gdy cebula się zeszkli dodajemy pieczarki i smażymy do odparowania wody.
Do miski przekładamy mięso, dodajemy jajko, czosnek wyciśnięty przez praskę, majeranek, ser pokrojony w drobną kostkę, pieczarki, namoczaną bułkę. Doprawiamy solą i pieprzem, a następnie dokładnie wyrabiamy. Formujemy sznycle i panierujemy w bułce. Smażymy z obu stron na złoty kolor. Życzę smacznego !