Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mielone można robić na wiele sposobów, ja zrobiłam takie - spróbuj może też ci będą smakować..
Szybka w wykonaniu, zdrowa zupa na każdą okazję. Smakuje wspaniale.
Odsłon: 208
Dzień dobry moi mili właśnie zaczyna się sezon rabarbarowy i właśnie dlatego...
Odsłon: 65
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 119
Kurczak w sosie miodowo-czosnkowym to doskonała propozycja na obiad – szybka,...
Odsłon: 41
Szybka w wykonaniu, zdrowa zupa na każdą okazję. Smakuje wspaniale.
Odsłon: 208
Dzień dobry moi mili właśnie zaczyna się sezon rabarbarowy i właśnie dlatego...
Odsłon: 65
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 119
Kurczak w sosie miodowo-czosnkowym to doskonała propozycja na obiad – szybka,...
Odsłon: 41
Składniki
Umyte pieczarki drobno kroimy. Na patelnię wlewamy olej i smażymy drobno pokrojoną cebulę, gdy cebula się zeszkli dodajemy pieczarki i smażymy do odparowania wody.
Do miski przekładamy mięso, dodajemy jajko, czosnek wyciśnięty przez praskę, majeranek, ser pokrojony w drobną kostkę, pieczarki, namoczaną bułkę. Doprawiamy solą i pieprzem, a następnie dokładnie wyrabiamy. Formujemy sznycle i panierujemy w bułce. Smażymy z obu stron na złoty kolor. Życzę smacznego !