Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 18-02-2019
Hokus pokus kotleciki masz z brokuł, trochę sera dla polepszenia i pora dla udoskonalenia.
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85035
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2347
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9869
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3711
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6963
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85035
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2347
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9869
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3711
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6963
Składniki
1. Mięso mielimy i przekładamy do miski. 2. Ser ścieramy na tarce o dużych oczach, por siekamy i przekładamy do mięsa. 3. Wbijamy jajka i doprawiamy pieprzem oraz solą.
4. Brokuł gotujemy w osolonej wodzie, po ugotowaniu studzimy, siekamy drobno łączymy w mięsem.
5. Dodajemy mąki.
6. Majonez.
7. Wyrabiamy ciasto
8. Robimy kotlety, panierujemy bułce tartej.
9. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
10. Kotlety gotowe. 11. Smacznego.