Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso wyszło miękkie i bardzo smaczne,polecam wypróbować:)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Umyte i wysuszone mięso pokroić w większą kostkę,dać na rozgrzany tłuszcz i podsmażyć. Podlać wodą do przykrycia mięsa,dać przyprawy,podsmażoną cebulę i dusić do miękkości. Dodać chrzan,oraz mąkę roztrzepaną z zimną wodą.Wlać śmietankę,doprawić do smaku i zagotować. Smacznego życzę!