Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażone tuszki z morszczuka, ziemniaki i sałatka warzywna ze słoja. Polecam :)
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 31
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 31
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19646
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 215
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 31
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 31
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19646
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 215
Składniki
Rybę czyścimy z łusek, odcinamy grzbiety i płetwy, płuczemy w bieżącej wodzie, odciskamy z wody. Kawałki ryby doprawiamy pieprzem cytrynowym i smażymy na gorącym oleju do miękkości mięsa. W między czasie gotujemy ziemniaki, ugotowane ziemniaki odcedzamy i tłuczemy tłuczkiem. Usmażoną rybę obieramy z ości i kawałki ryby podajemy z ziemniakami posypanymi zieleniną i sałatką warzywną.
Smacznego :)