Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażone tuszki z morszczuka, ziemniaki i sałatka warzywna ze słoja. Polecam :)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Rybę czyścimy z łusek, odcinamy grzbiety i płetwy, płuczemy w bieżącej wodzie, odciskamy z wody. Kawałki ryby doprawiamy pieprzem cytrynowym i smażymy na gorącym oleju do miękkości mięsa. W między czasie gotujemy ziemniaki, ugotowane ziemniaki odcedzamy i tłuczemy tłuczkiem. Usmażoną rybę obieramy z ości i kawałki ryby podajemy z ziemniakami posypanymi zieleniną i sałatką warzywną.
Smacznego :)