Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Minitortille z kurczakiem"
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 147
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 147
Składniki
<strong>Ewa Wolniewicz z Żyrardowa</strong>
30 min • Porcja 170 kcal • Koszt porcji 1,60 zł • Przepis na 6 porcji
Filet kroję w kostkę, oprószam solą i grilluję na patelni grillowej ok. 10 min.
Tortillę podgrzewam na patelni i smaruję sosem chili. Rozkładam pokrojone warzywa i kurczaka, zwijam w rulon. Kroję go na kawałki, spinam wykałaczkami. Podaję z sosem z jogurtu, czosnku, z solą i pieprzem.Źródło: Kobieta i życie