Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna rybka o piernikowej nucie....
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 50
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 84
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 43
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 107
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 50
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 84
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 43
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 107
Składniki
Na patelnię wlewamy sok pomidorowy dodajemy pokrojony fenku oraz czosnek, chwilkę dusimy na wolnym ogniu. Pieprz kolorowy, ziele angielskie, liście laurowe oraz kmin rzymski ucieramy w moździerzu. Utartą mieszankę dodajemy na patelnię wraz z innymi przyprawami. Sosu worcestershire dodajemy około łyżeczki a tabasco kilka kropli <zależy czy lubimy bardzo ostre potrawy>. Wszystko musi się chwilkę poddusić. Następnie dodajemy rozmrożoną rybę < możemy użyć również innej ryby, lub świeżej>. Polewamy sosem rybę, siekamy pietruszkę i dodajemy na patelnię. Gotujemy bez przykrycia do chwili aż sos zredukuje się do minimum. <Rybę należy obrócić na następną stronę po jakiś 10 minutach i polać ją sosem>. Gotową rybę podajemy najlepiej z makaronem chińskim z dodatkiem pieczarek.