Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Mintaj z kurkami"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 41
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 123
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 41
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 123
Składniki
Lekko obgotuj kurki w osolonej wodzie. Osącz. Cebule pokrój i podsmaż na maśle. Włóż kurki i smaż kilka minut, mieszając.
Do grzybów wlej śmietanę i lekko podgrzej sos. Przypraw do smaku solą oraz pieprzem.
Rozmrożone ryby skrop sokiem z cytryny, oprósz solą, pieprzem oraz posie kanym koperkiem. Włóż do natłuszczonego naczynia żaroodpornego i piecz 10 minut w temp. 180°C.
Przed podaniem polej sosem kurkowym i posyp resztą koperku.
<strong>Monika Kubacka z Katowic</strong>
40 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 200Źródło: Super TV