Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Miodowe żeberka"
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
Wymieszaj marynaty. Włóż pokrojone żeberka, odstaw na 1,5 godz. w chłodne miejsce. Wyjmij z marynaty. Obsmaż na oleju.
Dodaj pokrojoną cebulę, podlej niewielką ilością wody. Duś do miękkości. Włóż pokrojone warzywa i duś żeberka jeszcze 30 min.
Przepis przysłała Justyna Radzbanek z Łodzi</strong>Źródło: Takie jest życie