Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Miodowe żeberka"
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3738
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2072
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5517
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5534
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3738
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2072
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5517
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5534
Składniki
Wymieszaj marynaty. Włóż pokrojone żeberka, odstaw na 1,5 godz. w chłodne miejsce. Wyjmij z marynaty. Obsmaż na oleju.
Dodaj pokrojoną cebulę, podlej niewielką ilością wody. Duś do miękkości. Włóż pokrojone warzywa i duś żeberka jeszcze 30 min.
Przepis przysłała Justyna Radzbanek z Łodzi</strong>Źródło: Takie jest życie