Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam takie obiady, zero komplikacji, tylko mieszamy i pieczemy. Zawsze się udaje. Taki misz-masz można wykonać prawie z wszystkiego zależy to tylko od naszego gustu i smaku oraz tego co akurat mamy pod ręka.
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 121
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1134
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 452
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 121
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1134
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 452
Składniki
Piersi z kurczaka kroimy w kostkę, dodajemy do nich różyczki brokuła, poszatkowaną w piórka cebulę, pokrojone w kostkę ziemniaki z łupką, sos chili oraz sól.
Wszystko dokładnie mieszamy. Mieszankę przesypujemy do rękawa foliowego.
Worek foliowy z zawartością wkładamy do piekarnika nagrzanego do temp. 200'C i pieczemy go przez około 1 godzinę.
Po upieczeniu zawartość rękawa przekładamy na talerz. Możemy to polać ketchupem lub podać z jakąś surówką lub po prostu zjeść bez niczego. Smacznego !!!