Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam takie obiady, zero komplikacji, tylko mieszamy i pieczemy. Zawsze się udaje. Taki misz-masz można wykonać prawie z wszystkiego zależy to tylko od naszego gustu i smaku oraz tego co akurat mamy pod ręka.
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
Piersi z kurczaka kroimy w kostkę, dodajemy do nich różyczki brokuła, poszatkowaną w piórka cebulę, pokrojone w kostkę ziemniaki z łupką, sos chili oraz sól.
Wszystko dokładnie mieszamy. Mieszankę przesypujemy do rękawa foliowego.
Worek foliowy z zawartością wkładamy do piekarnika nagrzanego do temp. 200'C i pieczemy go przez około 1 godzinę.
Po upieczeniu zawartość rękawa przekładamy na talerz. Możemy to polać ketchupem lub podać z jakąś surówką lub po prostu zjeść bez niczego. Smacznego !!!