Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 122
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 325
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 122
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 325
Składniki
Kapustę uszatkować,marchewkę obrać umyć zetrzeć na tarce o drobniejszych oczkach,cebulę ze szczypiorkiem drobno pokroić,koperek również.W garnku usmażyć na smalcu cebulkę,dodać resztę składników przykryć dusić na małym ogniu ,aż warzywa zmiękną,doprawić,wyłączyć,wymieszać ze śmietaną.Gotowe.