Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młode ziemniaki, same w sobie są pyszne, ale te z cebulką i te najmniejsze są dla mnie najlepsze, doskonałe na obiad, doskonałe też na kolację np. z zsiadłym mlekiem
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 356
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11147
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3846
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1328
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 356
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11147
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3846
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1328
Składniki
Ziemniaki skrobię, płuczę i gotuję w osolonej wodzie około godziny - do miękkości. Odcedzam. W międzyczasie cebulę obieram i kroję w drobną kostkę, wrzucam na patelnię, dodaję śmietanę i liść laurowy i gotuję do miękkości cebuli i zgęstnienia śmietany. Na koniec dodaję sól do smaku i wyjmuję liść laurowy. Wlewam do ugotowanych kartofli, można dodać posiekany koper. Wszystko razem mieszam i gotowe.