Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobre i smaczne danie. Lubię dania które n adrugi dzień smakują jeszcze lepiej niż w pierwszy:)
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 51
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3607
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 129
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 860
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 51
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3607
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 129
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 860
Składniki
Makaron ugotować osobno i odcedzić. Kapustę pokroić cienko wrzucić do garnka zalać wodą posolić dodać liść i ziele i gotować pod przykryciem.
Mięso pokroić na małe kawałki podsmażyć na patelni . Jak będzie rumiane dorzucić pokrojoną w kostkę cebulkę i podsmażyć razem i wrzucić do garnka z kapustą. Gotować aż kapusta i mięso będą miękkie.
Następnie odlać wodę z garnka. Odmierzyć z niej niecałe pół litra resztę wylać. W zostawionej wodzie rozrobić sos z torebki. Następnie wlać go do odcedzonej kapusty i mięsa, dodać makaron, trochę popieprzyć i wszystko razem wymieszać. Smacznego:)