Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobre i smaczne danie. Lubię dania które n adrugi dzień smakują jeszcze lepiej niż w pierwszy:)
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113063
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 787
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 586
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113063
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 787
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 586
Składniki
Makaron ugotować osobno i odcedzić. Kapustę pokroić cienko wrzucić do garnka zalać wodą posolić dodać liść i ziele i gotować pod przykryciem.
Mięso pokroić na małe kawałki podsmażyć na patelni . Jak będzie rumiane dorzucić pokrojoną w kostkę cebulkę i podsmażyć razem i wrzucić do garnka z kapustą. Gotować aż kapusta i mięso będą miękkie.
Następnie odlać wodę z garnka. Odmierzyć z niej niecałe pół litra resztę wylać. W zostawionej wodzie rozrobić sos z torebki. Następnie wlać go do odcedzonej kapusty i mięsa, dodać makaron, trochę popieprzyć i wszystko razem wymieszać. Smacznego:)