Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie jest uniwersalne, ponieważ zaspokoi żądania tych warzywnych i tych mięsożernych. Składniki są proste, łatwo dostępne ale smak odjazdowy. Najważniejsze, że to danie jest proste nawet dla tych co nie brylują w kuchni.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19307
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13066
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1713
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232173
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19307
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13066
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1713
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232173
Składniki
Kiełbasę i serdelki kroimy na połowę a potem na plasterki.
Papryke kroimy na kawałki, ale torszkę większe.
Cebulę kroimy w półpiórka .
Również kroimy pieczarki w półpiórka.
Wlewamy trochę oleju rzepakowego do garnka i podgrzewamy . Na gorący olej wsypujemy wszystkie składniki tak pieczołowicie przygotowywane do garnka . Podsmażam produkty, możemy polać tochę wodą i gotujemy do miękkości .
Jak już wszystko jest prawie miękkie to dodajemy passatę oraz cukier lub miód. Gotujemy na małym ogniu do miękkości i przeniknięcia smaków.
I tak oto wygląda koniec naszej pracy. Jeśli się podoba to proszę kciuki w górę, co oznacza, że lubicie ten przepis, gotujcie i komentujcie. Polecajcie znajomym oraz zapraszam na moje działania w Smakerze. Smacznego