Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie jest uniwersalne, ponieważ zaspokoi żądania tych warzywnych i tych mięsożernych. Składniki są proste, łatwo dostępne ale smak odjazdowy. Najważniejsze, że to danie jest proste nawet dla tych co nie brylują w kuchni.
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 378
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 1700
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 75
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 83
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 378
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 1700
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 75
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 83
Składniki
Kiełbasę i serdelki kroimy na połowę a potem na plasterki.
Papryke kroimy na kawałki, ale torszkę większe.
Cebulę kroimy w półpiórka .
Również kroimy pieczarki w półpiórka.
Wlewamy trochę oleju rzepakowego do garnka i podgrzewamy . Na gorący olej wsypujemy wszystkie składniki tak pieczołowicie przygotowywane do garnka . Podsmażam produkty, możemy polać tochę wodą i gotujemy do miękkości .
Jak już wszystko jest prawie miękkie to dodajemy passatę oraz cukier lub miód. Gotujemy na małym ogniu do miękkości i przeniknięcia smaków.
I tak oto wygląda koniec naszej pracy. Jeśli się podoba to proszę kciuki w górę, co oznacza, że lubicie ten przepis, gotujcie i komentujcie. Polecajcie znajomym oraz zapraszam na moje działania w Smakerze. Smacznego