Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie jest uniwersalne, ponieważ zaspokoi żądania tych warzywnych i tych mięsożernych. Składniki są proste, łatwo dostępne ale smak odjazdowy. Najważniejsze, że to danie jest proste nawet dla tych co nie brylują w kuchni.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4149
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11357
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6513
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5486
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13537
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5311
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4149
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11357
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6513
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5486
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13537
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5311
Składniki
Kiełbasę i serdelki kroimy na połowę a potem na plasterki.
Papryke kroimy na kawałki, ale torszkę większe.
Cebulę kroimy w półpiórka .
Również kroimy pieczarki w półpiórka.
Wlewamy trochę oleju rzepakowego do garnka i podgrzewamy . Na gorący olej wsypujemy wszystkie składniki tak pieczołowicie przygotowywane do garnka . Podsmażam produkty, możemy polać tochę wodą i gotujemy do miękkości .
Jak już wszystko jest prawie miękkie to dodajemy passatę oraz cukier lub miód. Gotujemy na małym ogniu do miękkości i przeniknięcia smaków.
I tak oto wygląda koniec naszej pracy. Jeśli się podoba to proszę kciuki w górę, co oznacza, że lubicie ten przepis, gotujcie i komentujcie. Polecajcie znajomym oraz zapraszam na moje działania w Smakerze. Smacznego