Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Morszczuk w płatkach jaglanych"
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 99
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31253
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 405
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 99
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31253
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 405
Składniki
Filety z morszczuka umyj, osusz. Posyp z obydwu stron oregano, tymiankiem oraz przyprawą uniwersalną.
Jajko roztrzep. Filety panieruj w mące, jajku i płatkach jaglanych. Ułóż na rozgrzanym oleju, usmaż z obydwu stron na złoty kolor. Osącz z tłuszczu.
Czas przygotowania 15 min, ilość porcji 3, cena za porcję 2,20 złŹródło: Chwila dla Ciebie