Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Morszczuk ze szpinakiem"
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 514
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2673
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 736
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 2886
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 514
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2673
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 736
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 2886
Składniki
Filety rozmroź. Skrop sokiem z cytryny, oprósz solą i pieprzem. Obtocz w jajku, mące i usmaż na oleju. Przełóż do naczynia żaroodpornego.
Na oleju ze smażenia ryb zeszklij pokrojoną cebulę, rozłóż na filetach.
Szpinak smaż, aż odparuje nadmiar soku. Przypraw, wymieszaj z koperkiem, żółtym serem, tymiankiem. Rozłóż go na filetach. Zapiekaj 15 minut w temp. 180°C. Wierzch potrawy grubo posmaruj majonezem. Zapiekaj jeszcze 10 min.
<strong>Czas przygotowania 60 min, ilość porcji 5, cena za porcję 3,40 zł</strong>
Przepis przysłała Maria Koper z KoronowaŹródło: Chwila dla Ciebie