Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste szybkie w przygotowaniu ziemniaczane muffinki
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 297
Pyszne ekspresowe danie na upalny dzień, marynowane śledzie w zalewie octowej...
Odsłon: 118
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 801
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 938
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 297
Pyszne ekspresowe danie na upalny dzień, marynowane śledzie w zalewie octowej...
Odsłon: 118
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 801
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 938
Składniki
1. Ziemniaki obrane ugotować w osolonej wodzie,odcedzić i ugnieść na głatko,wszystko odstawić do wystygnięcia
2. Miękkie masło, starty na drobnej tarce ser żółty, żółtka i śmietanę zmiksować na wolniejszych obrotach( dobrze wymieszać) . Dodać do chłodnej masy ziemniaczanej, Wszystko dodać do chłodnych ubitych ziemniaków i wymieszac
3, Białka ubić na sztywną pianę i dodać do masy- wymieszać dłonią. Doprawić całość solą, pieprzem i ziołami
4. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni C na pierwszą półkę od dołu piekarnika i piec Ja podpiekam troche od dołu aby były chrupiące Wyciągam jak się zrumienią