Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2216
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 150
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 263
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2216
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 150
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 263
Składniki
Wątróbkę zalej zimną wodą i odstaw na 30 minut. W tym czasie ugotuj drobno pokrojony seler. Wątróbkę osusz, usmaż na tłuszczu razem z drobno posiekaną cebulą.
Całość zmiksuj z selerem, 2 łyżkami koniaku, solą, pieprzem i majerankiem. Połącz z pianą z białek i wymieszaj. Schłodź. Podawaj z grzankami.Źródło: Na żywo