Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 281
Pyszne ekspresowe danie na upalny dzień, marynowane śledzie w zalewie octowej...
Odsłon: 111
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 783
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 898
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 281
Pyszne ekspresowe danie na upalny dzień, marynowane śledzie w zalewie octowej...
Odsłon: 111
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 783
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 898
Składniki
Wątróbkę zalej zimną wodą i odstaw na 30 minut. W tym czasie ugotuj drobno pokrojony seler. Wątróbkę osusz, usmaż na tłuszczu razem z drobno posiekaną cebulą.
Całość zmiksuj z selerem, 2 łyżkami koniaku, solą, pieprzem i majerankiem. Połącz z pianą z białek i wymieszaj. Schłodź. Podawaj z grzankami.Źródło: Na żywo