Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Naleśnik na słodko"
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
Składniki
Jabłka obierz, wytnij gniazda nasienne, pokrój na nieduże kawałki. Daktyle przekrój na pół. Jabłka i daktyle podlej niewielką ilością wody, duś, aż owoce się rozpadną.
Masę ostudź, wymieszaj z białym serem. Posmaruj naleśniki, podawaj od razu lub podsmaż na patelni, ew. podgrzej w piekarniku.
<strong>Przepis przysłała Agnieszka Pietrusiak z Łodzi.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie