Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5328
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 99
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5328
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 99
Składniki
1. Dać szczyptę soli, mleko, jajko, mąkę razem do miski i wymieszać. Ilość jajek zależy od wielkości porcji. 2. Mieszać dopóki nie będzie równa warstwa przy sprawdzaniu chochelką. Jak trzeba dodać mąkę/mleko. 3. Nakładać na patelnię z olejem i czekać aż się zarumieni z obu stron. 4. Dowolne dodatki i można jeść