Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smak Meksyku w zaciszu Twego domu :)
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1235
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8763
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3144
Polecam.
Odsłon: 1951
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1235
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8763
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3144
Polecam.
Odsłon: 1951
Składniki
Usmażyć naleśniki wedle własnego przepisu.
Rozgrzać na patelni trochę oleju i usmażyć mięso mielone.
Po kilku minutach do usmażonego mięsa dodać przecier, kukurydzę i czerwoną fasolę (odsączyć z puszki, najlepiej na sitku) oraz przyprawy wedle własnego uznania. Gotować na małym ogniu często mieszając.
Każdy naleśnik złożyć na pół, w środek dodać farsz i złożyć w pólksiężyc. Polać keczupem i podawać:)
Można także złożone naleśniki posypać na wierzchu startym serem żółtym i zapiec kilka minut w piekarniku, po czym polać keczupem i podać.