Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smak Meksyku w zaciszu Twego domu :)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1241
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 511
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1331
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1241
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 511
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1331
Składniki
Usmażyć naleśniki wedle własnego przepisu.
Rozgrzać na patelni trochę oleju i usmażyć mięso mielone.
Po kilku minutach do usmażonego mięsa dodać przecier, kukurydzę i czerwoną fasolę (odsączyć z puszki, najlepiej na sitku) oraz przyprawy wedle własnego uznania. Gotować na małym ogniu często mieszając.
Każdy naleśnik złożyć na pół, w środek dodać farsz i złożyć w pólksiężyc. Polać keczupem i podawać:)
Można także złożone naleśniki posypać na wierzchu startym serem żółtym i zapiec kilka minut w piekarniku, po czym polać keczupem i podać.