Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj naleśniki przygotowane na świąteczne krokiety z kapustą i grzybami. Przepis prosty i łatwy. Polecam
mikser, patelnia, szklanka,
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 111
Polecam.
Odsłon: 1000
Dziś do pracy.
Odsłon: 134
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 160
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15405
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 323
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 111
Polecam.
Odsłon: 1000
Dziś do pracy.
Odsłon: 134
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 160
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15405
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 323
Składniki
Jajka wbić do miski i zmiksować ze szczyptą soli, cały czas miksując wlać mleko, wodę gazowana oraz olej. Dodać mąkę i zmiksować do połączenia składników. Odstawić na 15 minut, po czym smażyć cienkie rumiane , złociste naleśniki. Smacznego
Przygotowanie ciasta naleśnikowego.
Smażenie naleśników.
Naleśniki gotowe do nadziewania.