Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Naleśniki z pieczarkowym farszem"
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 26
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 80
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 270
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 79
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 26
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 80
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 270
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 79
Składniki
Natkę pietruszki zmiksuj blenderem razem z łyżką oleju. Jajka połącz z mlekiem, wodą, mąką oraz przygotowaną masą pietruszkową. Całość wymieszaj i usmaż dość cienkie naleśniki.
Pieczarki i por pokrój w plasterki, po czym podsmaż na rozgrzanym maśle. Dopraw solą oraz pieprzem i duś przez chwilę.
Na ciepłe naleśniki nałóż farsz grzybowo-warzywny. Posyp go żółtym serem startym na drobnych oczkach, a następnie zwiń w ruloniki i ułóż w naczyniu żaroodpornym wysmarowanym masłem.
Wstaw potrawę do piekarnika rozgrzanego do 180°C i piecz około 10 minut.
Agata SkibaŹródło: Super TV