Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Naleśniki z tuńczykiem"
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 7990
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 271
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 106
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2167
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 676
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 7990
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 271
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 106
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2167
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 676
Składniki
Ciasto przygotuj według przepisu podstawowego i usmaż 10 naleśników.
Tuńczyka odsącz z zalewy i podziel na kawałki. Jajka posiekaj, a cebulę pokrój w talarki.
W garnku zasmaż masło z mąką. Dolej mleko i śmietankę. Mieszając, podgrzewaj, aż sos zgęstnieje.
Dodaj tuńczyka, jajka, kapary i cebulę. Dopraw solą, pieprzem i sokiem z cytryny.
Nałóż farsz na naleśniki, zwiń je w rulony i ułóż w naczyniu żaroodpornym.
Posyp startym se rem i zapiecz w piekarniku.Źródło: Telemax