Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Papryczki nadziewane mięsem, otulone w naleśniku. Niespotykane danie lub przekąska.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 911
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4547
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1163
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 522
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 911
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4547
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1163
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 522
Składniki
1. Mięso kroimy na mniejsze kawałki 2. Doprawiamy solą oraz przyprawą. 3. Obsmażamy na rozgrzanym oleju.
4. Paprykę obieramy z nasienia, kroimy na 4 połówki. 5. Gotujemy 4 minut w osolonej wodzie.
6. Do miski wsypujemy mąkę oraz solimy. 7. Wbijamy jajko. 8. Wlewamy wodę. 9. Następnie wlewamy mleko i dokładnie mieszamy.
10. Na każdy kawałek papryki kładziemy mięso.
11. Zanurzamy w cieście.
12. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
13. Każdy kawałek owijamy szczypiorkiem. 14. Danie gotowe. 15. Smacznego.