Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aby mięso,ciasto lub inne rzeczy które robimy się nie kleiły wystarczy zamoczyć dłonie.
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 109
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 128
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 305
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 109
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 128
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 305
Składniki
Do miesa mielonego,kotletów z ziemniaków lub innych np. z kaszy ręce moczymy w zimnej wodzie.
Inaczej jest w przypadku ciasta drożdzowego,nacieramy ręce olejem.
Ciasto kruchę natomiast nie klei się do rąk kiedy mamy je lekko posypane mąką.