Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Nóżki wieprzowe"
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 250
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 133
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 41
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 41
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 250
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 133
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 41
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 41
Składniki
Porcje: 8. : 110 min. Cena: 1,20 zł. Kalorie: 280.
Do garnka włóż umyte golonki oraz nóżki. Zalej zimną wodą w takiej ilości, by zakrywała mięso. Włóż przyprawy i gotuj. Po godzinie włóż włoszczyznę. Gotuj na małym ogniu ok. 2 godzin, przypraw.
Golonkę pokrój w plastry. Do miseczek włóż kawałek golonki, jajka na twardo, natkę, pokrojoną marchewkę. Zalej przecedzonym wywarem, odstaw, by galareta zastygła.
<strong>Przepis przysłała Agnieszka Trzcińska z Kalisza</strong>Źródło: Bella Relaks