Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Okoń z pesto orzechowym"
Pyszne ekspresowe danie na upalny dzień, marynowane śledzie w zalewie octowej...
Odsłon: 103
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 743
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 832
Polecam.
Odsłon: 577
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 475
Pyszne ekspresowe danie na upalny dzień, marynowane śledzie w zalewie octowej...
Odsłon: 103
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 743
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 832
Polecam.
Odsłon: 577
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 475
Składniki
Zmiksuj uprażone orzechy, rukolę, pietruszkę, chilli, sok z cytryny przyprawione solą i pieprzem. Dolewaj stopniowo oliwę. Dodaj parmezan. Wstaw na 30 minut do lodówki. Dopraw rybę i smaż skórą w dół. Po 3 min obróć i przyrumień. Podawaj z pesto.
Czas przygotowania: 25 minut. Poziom: łatweŹródło: TV14