Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Okoń z pesto orzechowym"
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 603
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 804
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 317
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 603
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 804
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 317
Składniki
Zmiksuj uprażone orzechy, rukolę, pietruszkę, chilli, sok z cytryny przyprawione solą i pieprzem. Dolewaj stopniowo oliwę. Dodaj parmezan. Wstaw na 30 minut do lodówki. Dopraw rybę i smaż skórą w dół. Po 3 min obróć i przyrumień. Podawaj z pesto.
Czas przygotowania: 25 minut. Poziom: łatweŹródło: TV14