Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Omlet z otrębami"
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 510
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2667
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 734
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 2751
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 510
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2667
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 734
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 2751
Składniki
Cukinię umyj, paprykę oczyść, pokrój w kostkę. Czosnek obierz, posiekaj. Olej rozgrzej na patelni, włóż warzywa, podduś.
Jajka roztrzep ze szczyptą soli i pieprzu, wsyp otręby owsiane, wymieszaj. Masę wylej na warzywa. Przykryj, smaż do momentu, aż masa się zetnie. Pokrywkę zdejmij. Spód omletu lekko podważ.
Patelnię przykryj dużym talerzem, odwróć. Na wierzchu ułóż pokrojonego pomidora i posyp kiełkami brokuła.
Czas przygotowania 25 min, ilość porcji 2, cena za porcję 2 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie