Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Oscypek z patelni z żurawiną"
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 7978
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 266
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 101
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2159
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 666
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 7978
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 266
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 101
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2159
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 666
Składniki
Jajka umyć, rozbić, rozkłócić, doprawić.
Sery pokroić w dość grube krążki. Każdy zamoczyć w jajku, dokładnie obtoczyć w płatkach kukurydzianych, smażyć na złoto w głębokim tłuszczu. Po usmażeniu warto krążki odsączyć z nadmiaru tłuszczu na ręczniku papierowym.
Oscypki podawać gorące od razu po usmażeniu, z kleksem z konfitury żurawinowej.Źródło: Twoje Imperium