Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
roladki z mięsa mielonego nadziewane boczkiem, ogórkiem kiszonym i cebula
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 208
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 88
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 208
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 88
Składniki
mięso wyrabiamy z namoczoną bułką i przyprawami, dzielimy na kilka " placków", układamy boczek pokrojony w słupki, ogórek i cebulę , zlepiamy na kształt roladki
obsmażamy na oleju, dodajemy,trochę wody i śmietanę , dusimy ok.20 minut, podajemy z ziemniakami i ulubioną surówką