Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inna wersja naleśnika, nowe smaki ... pychota
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8266
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 450
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8266
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 450
Składniki
Usmażyć 10nalesnikow na delikatnie jasny brązowy kolor. Bardzo cienkie. Wielkość tak aby można było zawinąć w nie swobodnie parówkę.
Mieszamy w miseczce kilka łyżek ostrej musztardy oraz kilka łyżek ketchupu. Proporcja 1:1. Smarujemy naleśnika sosem. Zawijamy parówkę. I tak z każdym naleśnikiem.
Obtaczamy w jajku a następnie w bułce naleśnikowe rolady. Na rozgrzany olej i masło kładziemy kolejno naleśniki i smażymy z obu stron na ciemno brązowy kolor.
SMACZNEGO....