Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Inna wersja naleśnika, nowe smaki ... pychota
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17297
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 462
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 75
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 173
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 180
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17297
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 462
Jeżeli chcecie zaskoczyć swoich gości nietuzinkowym deserem, proponuję przygo...
Odsłon: 75
Na jesienny podwieczorek do ciepłej herbatki idealnie wpasują się szyszki, tr...
Odsłon: 173
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 180
Składniki
Usmażyć 10nalesnikow na delikatnie jasny brązowy kolor. Bardzo cienkie. Wielkość tak aby można było zawinąć w nie swobodnie parówkę.
Mieszamy w miseczce kilka łyżek ostrej musztardy oraz kilka łyżek ketchupu. Proporcja 1:1. Smarujemy naleśnika sosem. Zawijamy parówkę. I tak z każdym naleśnikiem.
Obtaczamy w jajku a następnie w bułce naleśnikowe rolady. Na rozgrzany olej i masło kładziemy kolejno naleśniki i smażymy z obu stron na ciemno brązowy kolor.
SMACZNEGO....