Do góry

Dania główne Przepis na:

Parówkowe serduszko

Parówkowe serduszko

Autor:

Przepisów i artykułów: 770 Ocena: 6582

Dodano:

Odsłon: 0

Przepis wart wypróbowania: "Parówkowe serduszko"

Składniki

  • 2 długie parówki
  • 2 kurze białka
  • pół strąka papryki
  • sól
  • papryka
  • olej
3-4 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Parówki przetnij na pół (ale nie do końca). Wywiń tak, aby utworzyć serca. Końce parówek zepnij wykałaczką. Oprósz papryką i podsmaż na oleju.

  2. Do środka serc wbij białka, posól, posyp pokrojoną papryką. Smaż, aż białko się zetnie.

    Źródło: Takie jest życie

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń