Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pasta fasolowa z czosnkiem i oliwkami"
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15623
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4699
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 367
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2898
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15623
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4699
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 367
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2898
Składniki
Oliwki pokrój, natkę posiekaj, czosnek przeciśnij przez praskę.
Oliwę rozgrzej na patelni, dodaj fasolę z puszki razem z zalewą.
Fasolę rozgnieć widelcem. Dodaj oliwki, natkę i czosnek.
Duś na małym ogniu ok. 7 minut. Pastę przypraw solą i pieprzem.
<strong>Przepis przysłała Aneta Jelito z Nowego Sącza .</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie