Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pasztet z gęsiny"
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 40
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 105
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 40
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 105
Składniki
W rondelku zagotuj wino i włóż do niego pokrojoną wątróbkę. Całość duś przez 6 minut. Następnie przełóż na talerz i przykryj folią. Gdy wystygnie, włóż ją do miksera, dodaj porto, brandy, pieprz, gałkę muszkatołową i sól.
Zmiksuj stopniowo, dodając połowę miękkiego masła. Gotowy pasztet rozłóż do kokilek i schłodź. Na wierzchu rozłóż posiekane zioła i zalej pozostałym masłem.Źródło: Na żywo