Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jednogarnkowy obiad do przygotowania w 30 minut.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 145
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4335
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11763
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6724
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5562
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13850
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 145
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4335
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11763
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6724
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5562
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13850
Składniki
Pokrojoną cebulę i por podsmażyć na oleju roślinnym ok. 5 minut. Dodać indyka lub tofu i smażyć do zrumienienia.
Dodać kaszę pęczak i podsmażyć przez 3 minuty. Wlać cały bulion i dusić przez 20 minut do całkowitego wchłonięcia od czasu do czasu mieszając.
Seler łodygowy pokroić na 1 cm kawałki i sparzyć wrzątkiem. Białą kapustę pokroić w kostkę. Warzywa połączyć z resztą składników. Dusić przez 5 minut pod przykryciem. Na koniec doprawić pieprzem i solą morską oraz posypać startym parmezanem. Delikatnie wymieszać.