Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pieczarki z serem"
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 173
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 135
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 789
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 173
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 135
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 789
Składniki
Pieczarki oczyść, wytnij ogonki. Środki oprósz solą, pieprzem i suszonymi ziołami. Ser żółty zetrzyj na tarce o dużych oczkach.
Pieczarki napełnij serkiem wiejskim i posyp żółtym serem. Ułóż na ruszcie lub tacce aluminiowej posmarowanej olejem, grilluj 10-15 minut, aż ser się roztopi. Posyp np. posiekaną bazylią.
<strong>Czas przygotowania: 25 min, ilość porcji: 4, cena za porcję: 2,40 zł</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie