Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pieczeń rzymska z serem i pieczarkami"
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 210
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 92
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 210
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 92
Składniki
Mięso wyrób z jajkiem, bułką tartą i bułką namoczoną w mleku.
Na patelni podsmaż starte na tarce pieczarki, cebulę i czosnek. 3. Dodaj warzywa do mięsa razem z posiekanym koperkiem, drobno pokrojoną papryką, serem i przyprawami.
Masę wymieszaj i przełóż do natłuszczonej wąskiej formy. 5. Piecz danie godzinę w 200°C.
<strong>Przepis nadesłała: Milena Dębek</strong>Źródło: Kurier TV