Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pieczeń z marchewką"
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 31
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 117
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 31
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 117
Składniki
Marchewki obierz, opłucz. Gotuj ok. 10 minut w osolonej wodzie. Odcedź. Natkę opłucz, posiekaj. Dymki oczyść, umyj, potnij na kawałki. Mięso rozetnij na duży płat. Oprósz solą i pieprzem.
Na mięsie ułóż marchewki i dymki. Posyp natką. Zwiń, obwiąż nitką. Posmaruj miodem wymieszanym z musztardą. Ułóż w formie. Podlej bulionem. Piecz 2 godz. w 175oC.Źródło: Naj