Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pieczone przekąski mięsno-serowe"
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 96
Karkówka z ziemniakami to takie danie dwa w jednym. Po jego podaniu nie trzeb...
Odsłon: 1024
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 96
Karkówka z ziemniakami to takie danie dwa w jednym. Po jego podaniu nie trzeb...
Odsłon: 1024
Składniki
Filety umyj, osusz i cienko rozbij. Skrop sokiem z cytryny i posól. Pokrój mięso na 8 kawałków.
Ser żółty pokrój w drobną kosteczkę, pietruszkę posiekaj.
Na każdy kawałek fileta nałóż kilka kostek sera, posyp pietruszką i zawiń w ruloniki.
Zawiń roladki w plasterek boczku i zepnij wykałaczkami tak, by ser nie mógł wyciec.
Podsmaż paczuszki na oleju, a następnie wstaw na 10 minut do piekarnika rozgrzanego do 180°C.
<strong>Przepis nadesłała: Kasia Łuczak</strong>Źródło: Kurier TV