Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8140
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2775
Polecam.
Odsłon: 1367
Polecam.
Odsłon: 407
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8140
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2775
Polecam.
Odsłon: 1367
Polecam.
Odsłon: 407
Składniki
Ziemniaki pokroić w ćwiartki, buraki w kostkę, marchewkę w dużą kostkę. Warzywa ugotować tak, żeby troszkę zmiękły (buraki gotowałem osobno na parze, żeby nie farbowały innych warzyw). Ugotowane warzywa (można przykryć pokrywką i chwilę potrząsnąć żeby się troszkę poobijały wtedy będą bardziej chrupiące) wyłożyć na blachę dodać cebulę i pieczarki, spryskać octem balsamicznym, oliwą i posolić. Piec w piekarniku rozgrzanym do 190Ä�ż� C 25-30 min.